Thursday, 4 February 2016

on Leave a Comment

Lateral Thinking Puzzle - With Answers

This puzzle is called Lateral Thinking...
Just Check It Out!

Scroll down slowly and be honest to yourself. Think like a wizard;   

      man
1. ------------
     board





Ans. = man onboard

Okay, let's see if you've got the hang of it. 
      
      stand
2. ------------
        i 




Ans. = I understand

OK...
Got the drift? Let's try a few now and see how you perform?

3. /r/e/a/d/i/n/g/







Ans. = reading between the lines

      R
4. Road
      A
      D





Ans. = cross road

Not having a good day now, are you?
Redeem yourself.

5. cyclecyclecycle




Ans. = tricycle

Easy to figure out, ha!!!

          0
6. _________
    M.D.Ph.D.





Ans. = two degrees below zero (-2°)

C'mon give it a little thought !!!

      knee
7. ------------
      light






Ans. = neon light ( knee - on - light )

I'm sure you'll have no problem getting this one.

    ground
8. ---------------
feet feet feet feet feet feet




Ans. = six feet underground

Good One, try this!!!

9. he's / himself





Ans. = he's by himself

Here's an easy one!!

10. ecnalg






Ans. = backward glance

Not even close ??? !!!

11. death ..... life






Ans. = Life after Death

Okay last chance .

12. THINK












Ans. = think big ! !

And the last one is very funny- - -

13. Ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb...

              
                                                                                       





                                                                              Ans. = long time no 'C'
😜😜😜

Dedicated to all our Intelligent Group People

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.